Niet tevreden?
Ondanks dat we ons uiterste best doen uw bestelling compleet en onbeschadigd te leveren kan er uiteraard eens iets mis gaan. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

Herroepingsrecht
Bij de online aankoop van producten heeft u als consument altijd de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn moet u wel zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product kan slechts in die mate worden uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden, conform de door de ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Voor een annulering van een bestelling rekenen we altijd €15,00 administratiekosten.

Winkelaankoop
Bij een aankoop in onze showroom in De Bilt geldt het bovenstaande niet. Voor geannuleerde orders rekenen wij altijd een bedrag van 15% over het totale aankoopbedrag.Bekijk alle vragen