Proefrit maken

Je kiest een beixo voor jaren. Ook al is het liefde op het eerste gezicht, pas als je goed test weet je het zeker. Dit is ‘m. En wat is er handiger dan wanneer dit bij beixo zelf is? Hier zijn altijd alle modellen te zien en uit te proberen. Je ontvangt de uitleg rechtstreeks van het beixo-team.

Bij beixo nemen we een proefrit serieus. Dus niet twee keer op- en neer over de stoep, maar een afwisselende fietsroute van ongeveer zeven kilometer in en rondom De Bilt. Van prachtige natuur tot stadse hectiek, van hellend asfalt tot vlakke klinkertjes.

Wil je komen proeffietsen vanuit onze showroom in De Bilt? Neem dan contact met ons op voor een dag en tijdstip. Onze proefritten zijn vrijblijvend en geheel gratis. Bevalt de beixo, dan kan deze gewoon bij ons in De Bilt of bij een beixo-dealer worden aangeschaft.

Zomertijden kantoor en showroom:

In verband met de zomervakantie hanteert Beixo van week 28 (11-16 juli) t/m week 33 (15-19 augustus) aangepaste tijden, namelijk:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-14.00

Bezoek alleen op afspraak.

Vragen? Info@ beixo.com en/of 030-2129866

 

 

Proefrit

Beixo staat voor fietsen als een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het leven. Los van sleur, stress en alle dingen die we moeten.
  • Mocht er iets tussen komen dan kunnen we je altijd bellen
  • MM slash DD slash JJJJ
    Kies hier de gewenste dag. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17:00 uur. Wilt u buiten deze tijden een proefrit aanvragen: bel (030-2129866) of mail ons dan.