Over beixo

Geen ketting. Geen praatjes.

Het meest opvallende aan beixo is de cardanas. Een beproefde aandrijftechniek die we in 2005 nieuw leven inbliezen. En waarmee we afscheid nemen van de vette ketting. De zwakke schakel van veel fietsontwerpen. Wij maken al meer dan 15 jaar kettingloze (vouw)fietsen voor mensen die probleemloos en comfortabel (vele) kilometers willen doortrappen. Kiezen bewust voor slijtvast en onderhoudsarm. Kijken bij het ontwerp naar gebruiksgemak én gebruiksplezier. Niet meer en niet minder. Niet ‘kijk mij fietsen’ maar ‘kijk ik fiets’. Het resultaat, een fiets waarover sommige beixo-rijders graag praten, maar die geen praatjes nodig heeft.

Maak kennis met het beixo team.

We werken met een compact en enthousiast team. Onze klanten kiezen bewust voor beixo en wij willen dat ze precies de fiets krijgen die ze nodig hebben. Een bezoek aan onze showroom in De Bilt of een telefonische vraag? We nemen graag de tijd voor je.

Lokaal gemaakt, om de wereld te ontdekken.

Onze fietsen worden in De Bilt ontworpen en door het assemblage team van Utrechtse Werkbedrijven in elkaar gezet. Door het dichtbij te houden, blijft de kwaliteit hoog. Daarom zijn onze fietsen sterk genoeg om de wereld te ontdekken.

Urban Bike Concepts

Beixo® is een merk van Urban Bike Concepts bv. gestart met als doel het op de markt brengen van innovatieve stads- en vouwfietsen. Urban Bike Concepts levert aan deelfietsprojecten in binnen- en buitenland.