Over beixo

Beixo staat voor fietsen als een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het leven. Los van sleur, stress en alle dingen die we moeten. Wij koesteren deze kettingloze gedachte en gebruiken deze in onze fietsen. Dus géén ouderwetse, vieze ketting maar een schone, innovatieve en duurzame oplossing, zoals bijvoorbeeld de cardanas of een riemaandrijving. Ondertussen zijn wij al meer dan 15 jaar bezig met innovatieve vouwfietsen zonder ketting.

Nederlands eerste cardanfietsenmerk

Beixo is in 2005 opgericht in Utrecht. Als eerste Nederlandse fietsenmerk kozen wij er voor de ouderwetse ketting te vervangen door alternatieve aandrijftechnieken. Zoals de cardanas. Maar ook andere technieken hebben onze aandacht. We werken samen met een breed netwerk van professionals, op allerlei gebied en op allerlei uiteenlopende onderdelen. Het frame van beixo wordt gevormd door:

Urban Bike Concepts

Beixo® is een merk van Urban Bike Concepts bv. Gestart in 2005, met als doel het op de markt brengen van innovatieve stads- en vouwfietsen. Urban Bike Concepts levert aan deelfietsprojecten in binnen- en buitenland. Ook ondersteunen we nieuwe fietsconcepten, zoals Brik Fietsen, CocoMat-bike en Cycling out of Poverty.

Maak kennis met ons team

We werken met een klein en enthousiast beixo team. Een bezoek aan onze showroom in De Bilt of een telefonische vraag? We nemen graag de tijd voor je.