Beixo’s worden lokaal geproduceerd

Sinds afgelopen zomer worden onze beixo fietsen in elkaar gezet door UW in Utrecht. Wij kopen de frames en onderdelen nog steeds in bij onze vertrouwde producenten, maar de assemblage vindt nu volledig lokaal plaats, in Nederland.

De beixo’s worden met aandacht in elkaar gezet.

Dat betekent een constante aanvoer van fietsen. We hoeven niet meer te wachten tot onze fabrikant een hele container met fietsen gevuld heeft. Om vervolgens te wachten wanneer die container Rotterdam bereikt heeft. We hebben nu onderdelen liggen voor al onze modellen en uitvoeringen. En zo kunnen we flexibel, naar aanleiding van de bestellingen en verkoop, fietsen in elkaar laten zetten. Dat resulteert in een betere en betrouwbaardere levering van fietsen. 

UW, voluit de Utrechtse Werkbedrijven, is de voormalige sociale werkplaats van de gemeente Utrecht. Als participatiebedrijf van Utrecht werkt UW aan een samenleving, waarin iedereen meewerkt naar vermogen. beixo is ontzettend blij met deze samenwerking. Niet alleen door de productievoordelen; wij vinden maatschappelijke betrokkenheid minstens zo belangrijk. Als bedrijf iets terugdoen voor de samenleving staat hoog in onze waarden.

Elke beixo is een persoonlijk stukje vakmanschap.

UW stelt ons ook in staat een volgende stap te zetten: meer afwisseling in modellen en uiteindelijk, naar de wens van de klant, fietsen leveren in verschillende uitvoeringen en kleuren. Maar dat is iets voor 2023.